top of page
logo witte achtergrond.jpg

Welkom,

Welkom op mijn website. mijn naam is Inge Verboom. Ik bied diensten aan op het gebied van coaching, training, beleidsontwikkeling (pedagogisch, didactisch) en advies binnen de jeugdhulpverlening en het onderwijs. Daar waar ook mijn passie ligt.


Ik ben gedreven, enthousiast, vasthoudend en heb jarenlange ervaring op het gebied van coaching, complexe vraagstukken en (door)ontwikkelen van trainingen binnen bovenstaande domeinen.

 

Een creatieve denker in oplossingen, kansen en mogelijkheden. Van nature ben ik een echte netwerker en onderhoud ik mijn contacten met veel plezier en toewijding. Hierdoor ben ik een bedreven en integere samenwerkingspartner en zoek ik graag de verbinding voor de jongeren en tussen alle (professionele)betrokkenen - het netwerk-.  Samen moeten we het doen!

6ec0760c-3676-4468-9655-e4b0e93af8d0.jpg
Welkom
Coaching
IMG_4990.jpeg

Coaching

Kinderen en jongeren kunnen om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan begeleiding van een coach, denk aan;

vriendjes maken, onzekerheid, boos gedrag, verdriet, negatief zelfbeeld, rouwverwerking, faalangst, bang, piekeren, echtscheiding, druk gedrag, weinig zelfvertrouwen.

Werkwijze

Het eerste gesprek dient als kennismakingsgesprek, een belangrijk gesprek om de hulpvraag helder te maken

zodat ik een passend aanbod kan voorleggen en aanbieden. 

 

Ik werk oplossingsgericht en maak gebruik van creatieve werkvormen en diverse methodes en spelvormen. 

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Meestal zijn twee tot vijf sessies voldoende.

Trainingen

Als trainer ( en coach)  ben ik binnen een huidige organisatie inzetbaar om teamleden te coachen of mee te denken bij nieuwe ontwikkelingen, problemen van een ontstane situatie. Daarnaast denk ik graag mee in mogelijkheden. Ik ben licentietrainer van de methodieken Schatgravers, Gevoelsverkenner en Kompas Vinder (Dit zijn tools en methodieken die gebruikt kunnen worden om uitdagingen op het sociaal-emotionele vlak te ondersteunen). Ook ben ik licentietrainer bij Leren Leren Nederland. 

Trainingen die op maat kunnen worden aangeboden zijn oa;

*  executieve vaardigheden, ( sociale) weerbaarheid, FEEL GOOD training, faalangst,

(lastig) gedrag en individuele ontwikkeling, groepsvorming, in gesprek met ouders etc.

Diverse trainingen bied ik samen aan met Annienke Vastenhout. 

 

 

 

 

 

 

Pedagogische coach

Ik ben tevens inzetbaar om pedagogische medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden  te coachen en houd me bezig met de ontwikkeling van het pedagogisch beleid. 

Ik stimuleer en begeleid de pedagogische medewerkers bij het verhogen van hun eigen kwaliteit in het pedagogisch handelen en leer hen wat zij kunnen inzetten bij het

oplossen van  problemen.

IMG_5214.png
Pedagogische coach
Trainingen
zakjes%20met%20kralen_bewerkt-2_edited.jpg
199745007_4421084421271855_3876255785174907371_n.jpg

Kletskraaltjes

 


De kletskraaltjes zijn bedacht en gemaakt om op een speelse manier  met kinderen in gesprek te gaan waardoor gesprekken (ge) makkelijker  

kunnen verlopen.

Op ieder kraaltje staat een andere afbeelding.

Er zijn 3 kraaltjes met een hartje, dit zijn complimenten kraaltjes.

Wanneer je de kraaltjes thuis gebruikt kan je dit doen bij het naar bed gaan, fijn om de dag nog even door te nemen. De kraaltjes kan je dan aan het bed hangen zodat het kind deze de volgende ochtend weer ziet en zich herinnert waar over gesproken is. Herhalen en bevestigen!

Kletskraaltjes

Tarieven

859e68_d16ba3ecf9f8498b888a2ff2e32a18a3-mv2_d_3960_2640_s_4_2.jpg

Individueel coachtraject

Kennismakingsgesprek (vrijblijvend)

4-5 coach gesprekken a €65,- per gesprek

Gesprek op locatie / school en/of thuis

Verslaglegging

Training 

Ik ga graag in gesprek om een passend aanbod te kunnen doen, qua aanbod kun je denken aan; 
- Executieve vaardigheden,

- Lastig gedrag / groepsvorming,
- Sociale weerbaarheid; ontwikkelingsgebieden, Feel Good 
- Faalangst;

- In gesprek met ouders;

Kletskraaltjes

€28,95 excl. verzendkosten

Tarieven
Contact

Contact gegevens

Adres:

Karel doormanstraat 1

3361 VP Sliedrecht

Contact:

06-10477785

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Registratie en licenties
 

image.png
white TranspGevoelsVerkenner Licentie trainer logo alternatief 2-100.jpg
download (1).png
download_edited.png
Adiona-websitebanner-transparant-300x150
lln-logo-new_edited.jpg
Registraties
Privacy
Privacyverklaring
 

Ik vind jouw /  jullie privacy belangrijk en ga daarom zorgvuldig om met de gegevens die ik van jou en jullie gezin zal ontvangen, zoals je kunt lezen in onderstaande privacyverklaring. 

Privacyverklaring Inge Verboom kinder- en jongerencoaching /training en coaching

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee wil ik je ervan op de hoogte stellen dat jouw gegevens veilig zijn bij Inge Verboom kinder- jongerencoach. Gebruikers van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ikzelf, Inge Verboom, oprichter en eigenaaar van Inge Verboom kinder- en jongerencoach praktijk in Sliedrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68366752.

Persoonsgegevens

Jouw contactgegevens (naam, mailadres, telefoonnummer e.d.) gebruik ik enkel om contact met jou te houden over het traject bij de praktijk. Je contactgegevens worden pas opgeslagen nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld en daarmee hebt aangegeven akkoord te gaan met mijn voorwaarden.

Verwerken persoonsgegevens 

Na het ondertekenen van het aanmeldingsformulier wordt het traject opgestart. Alle informatie die tijdens het traject gedeeld wordt door jou wordt vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat ik deze informatie niet zal delen met derden op welke manier dan ook. Mocht het tijdens het traject wenselijk zijn om informatie te delen en/of uit te wisselen met derden dan vraag ik  hiervoor expliciet jouw toestemming. Zonder deze toestemming worden er geen gegevens / informatie gedeeld.

 

Beveiliging

Het is wettelijk verplicht om jouw gegevens te beschermen. Op internet worden bij Inge Verboom kinder- en jongerencoach geen gegevens bewaard. Informatie die ik deel via Whatsapp, email, sms, enz. is beveiligd doordat de apparaten waarop ik deze informatie bewaar (laptop, tablet en telefoon) heb beveiligd met een code. Alleen ik heb toegang tot deze apparaten zodat jouw gegevens veilig zijn.

Niet digitale gegevens 

Tijdens het coachtraject maak ik waar nodig schriftelijke notities. Bijvoorbeeld over de doelen waaraan gewerkt wordt en de manier waarop we daaraan werken. De mappen en de schriften waarin ik deze gegevens noteer bewaar ik in een afgesloten kast zodat ze goed beschermd zijn. 
 

Delen van gegevens

Je mag er vanuit gaan dat jouw persoonlijke gegevens niet gedeeld worden met derden door mij (tenzij daar uiteraard een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt of er een gerechtelijk bevel is maar die kans achten we heel klein).

Termijn van bewaarde gegevens

Ik zal je gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Uiteraard houd ik mij aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan nodig is om jou goed te begeleiden in de praktijk   

 

Jouw rechten 

Ik respecteer je privacy vanuit mijn professionaliteit. Je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen en je mag mij hier altijd over aanspreken.

bottom of page