top of page
IMG_4990.jpeg
Wie ben ik?
inge zw2_edited.jpg

Mijn naam is Inge Verboom (1977) en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Sliedrecht.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in het gebouw de hoeksteen Karel Doormanstraat 1 in Sliedrecht.

 

Na 20 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt te hebben met kinderen en jongeren in de leeftijd

van 6- 24 jaar, heb ik de overstap naar het voortgezet onderwijs gemaakt.

De wens om toch iets meer te kunnen betekenen  kan ik nu als coach uit laten komen in mijn eigen praktijk.

 

Tijdens mijn werk heb ik veel kinderen, jongeren en teams ontmoet, ieder met zijn eigen karaktereigenschappen, ervaringen en (on)zekerheden. Door hun openheid en puurheid, maar ook door hun enthousiasme en nieuwsgierigheid wisten ze mij altijd te raken met hun verhalen. Als coach help ik hen graag weer controle te laten krijgen over hun probleem. Hierbij werk ik oplossings- en toekomstgericht.

Daarnaast zet ik me ook voor ouders in bij opvoedproblemen en vragen rondom de opvoeding. Door samen aan de slag te gaan werken we aan de relatie tussen jullie beide en reik ik handvatten aan die je in de dagelijkse praktijk kan toe passen en die aansluiten op de situatie en het eigen gezin.

 

Verder ben ik ook als trainer en (pedagogische) coach inzetbaar om in teamverband zaken te signaleren en om te zetten naar concrete activiteiten, methodes en handvatten.

IMG_5009.jpeg
nr 61 4N5A2293.jpg
Wie ben ik?
Kindercoaching
Kindercoaching

Opvoeden en opgroeien kan soms lastig zijn en soms kan je in bepaalde situaties een beetje hulp en ondersteuning gebruiken. Coaching is een kortdurende begeleiding waarbij er individueel wordt gewerkt zodat men zich vrij uit durft te spreken.

Je kan rekenen op een open en eerlijk advies en passende begeleiding die aansluit op uw gezinssituatie. Eigenlijk stap ik als coach even op de trein, reis een stukje mee om een paar haltes verder weer uit te stappen, terwijl jullie met het gezin samen verder gaan.

 

Kinderen en jongeren kunnen om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan begeleiding van een coach, denk aan;

vriendjes maken, onzekerheid, boos gedrag, verdriet, negatief zelfbeeld, rouwverwerking, faalangst, bang, piekeren, echtscheiding, druk gedrag, weinig zelfvertrouwen.

Ik stimuleer hen om verder te groeien, sterk te worden en zacht te blijven.  Samen kijk ik wat er in de plaats moet komen van het probleem en kijken we wat er werkt. Zo leert men nieuwe vaardigheden om met het probleem om te kunnen gaan. Ik moedig  aan te vertrouwen op eigen wijsheid en kracht.

Werkwijze

Het eerste gesprek dienst als kennismakingsgesprek. ​We gaan samen op zoek naar hetgeen wat als probleem ervaren word en wat de hulpvraag daarbij  is. Samen kijken we naar wat wel werkt. Er zijn geen pasklare oplossingen maar we kijken vooral wat werkzaam is.

 

Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Meestal zijn twee tot 5 sessies voldoende.

 

Ik maak gebruik van creatieve werkvormen en diverse spelvormen. Middels deze werkvormen gaan we richting de juiste oplossing op jouw eigen tempo, met jouw kwaliteiten en jouw eigen interesses.

 

U als ouder speelt een belangrijke rol in het totale traject. We informeren elkaar en stellen elkaar vragen tijdens een tussenevaluatie en eindgesprek.

Training & coaching

 

Als trainer en coach ben ik binnen een huidige organisatie inzetbaar om mee te denken bij nieuwe ontwikkelingen, problemen en/of een ontstane situatie. Ik denk graag mee in mogelijkheden en het ontwikkelen van een training op maat

Als pedagogisch coach, coach ik medewerkers bij hun dagelijkse werkzaamheden en houd ik me bezig met de ontwikkeling van het pedagogisch beleid.  Ik stimuleer en begeleid de medewerkers in het verhogen van hun eigen kwaliteit in het pedagogisch handelen en leer hen wat zij kunnen inzetten bij het oplossen van  problemen.

​​

nr 29 4N5A2203.jpg
Training & coaching
Trainingen
Trainingen

 

Feel Good training 

De Feel good training is een training om het zelfvertrouwen een BOOST te geven. Tijdens de training wordt er met een werkboek gewerkt, het FEEL GOOD boek. In het werkboek komen verschillen thema's aan bod welke we allemaal tegen komen in ons leven. Er staan leuke tips in en per thema ook leerzame opdrachten. 

De training wordt in groepsverband aangeboden (min 4- max 6 deelnemers).

 

Voor wie? kinderen van 10-14  jaar

Wanneer? informeer naar de mogelijkheden 

Hoe vaak? 6 bijeenkomsten van ongeveer 1 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers)

 

Executieve functies 

Dagworkshop

“Executieve functies voor professionals en werken met de gesprekskaarten”

In de ochtend wordt de theorie behandeld en in de middag worden werkvormen aangeboden en geoefend.

Werkvormenworkshop

“Werken met Gesprekskaarten Executieve Functies”

In een ochtend of een middag (maximaal 3 uur) worden de werkvormen bij de gesprekskaarten en spellen uitgelegd.

Gesprekskaarten en spellen van lerenleren Schiedam, de bijpassende spellen en gesprekskaarten zijn ook via mij te bestellen.

nr 26 4N5A2199.jpg
pakket_bewerkt-4.jpg
Ervaringen
Ervaringen

Ouders jongen 11 jaar

 

Onze zoon zat in een drukke tijd van veranderingen, zijn veilig wereld van de basisschool was voorbij en hij ging de grote wereld in. Een niet zo leuke start op de nieuwe school en daarbij de vermoeidheid en de hormonen die een rol gingen spelen maakte dat hij niet meer de leuke, grappige en onbezorgde jongen was die hij daarvoor was. Wij als ouders vonden dit lastig en gunde hem het genieten en onbezorgde van de jeugd, maar naar de psycholoog vonden we een stap te ver. Toen kwamen we Inge tegen op social media en dit sprak ons aan. We hebben het even laten bezinken en toen contact opgenomen. Het contact verliep gelijk al heel makkelijk en vanzelf. Na zomaar 4 sessies hebben wij onze vrolijke en onbezorgde zoon weer terug, hij geniet veel meer en school is geen issue meer. Hij vond het niet erg om naar haar toe te gaan, de eerste keer was spannend, maar ze is gezellig, leuk, kletst graag en haalt toch de knelpunten naar boven, zonder dat het heel zwaar wordt. Ook de sessie samen met mij (moeder) was leuk, even de knelpunten benoemd en de "oplossingen" en daarna de gymzaal in voor een leuke afsluiting. Ook de nazorg is er, op zijn tijd een berichtje of een kaartje. Voor ons is Inge echt super geweest!

Ouders jongen 8 jaar

Inge is een ware professional. Haar houding is zeer betrokken en de wil is groot om een passende oplossing te vinden in de begeleiding van ons kind. Ze toont zich flexibel en neemt ruimschoots de tijd om haar bevindingen na een sessie te delen zodat ik als ouder steeds geïnformeerd en gehoord wordt.

Ook de informatie die ik als ouder geef, wordt serieus genomen.

Verder neemt Inge zeer veel initiatieven om ook breder te kijken dan alleen de tijd die het kind doorbrengt in haar praktijk. Ze legt ook contact met de school waarop het kind zit en gaat desnoods op bezoek en heeft overleg met de leerkrachten.

Na de sessies met ons kind stuurt Inge persoonlijk post naar het kind om hem te bedanken en een hart onder de riem te steken.

Ons kind voelde zich hierdoor bijzonder en vereerd.

 

Kortom wij geven Inge een dikke negen voor de wijze waarop ze onze zoon en ons als ouders heeft bijgestaan!

Ouders jongen 10 jaar

Onze zoon heeft 2 jaar geleden een nare ervaring gehad en heeft hierdoor een aantal problemen gehad. Hij ontwikkelde tics, wilde alleen maar thuis spelen, zag overal leeuwen en beren en had altijd een vol hoofd waar hij gek van werd (zoals hij zelf zei).

 

Als je dan als ouders niet meer binnenkomt bij je kind, dan zit je met je handen in het haar. Een psycholoog vonden wij een beetje teveel van het goede. Via een vriendin kreeg ik te horen dat er een nieuwe kindercoach gevestigd is in Sliedrecht, Inge Verboom Kinder- en jongerencoach.

Eind augustus een afspraak gemaakt met als eerste een intake gesprek met de ouders over het kind. Dit was al een heel fijn gesprek. Inge Verboom is erg enthousiast en professioneel en ontzettend leuk met het kind dat ze voor zich heeft!!

 

De volgende 5 sessies waren met onze zoon. Dit kan met of zonder ouders. Wij kozen ervoor om erbij te zitten. Via spelletjes en leuke gesprekken en wat dolletjes kan ik zeggen dat onze zoon heel veel beter in zijn vel zit. Zijn volle hoofd zit niet meer vol, spreekt met vriendjes af en als hij geen zin heeft, dan doet hij dit niet. Ook wij als ouders hebben geleerd dat onze zoon is zoals hij is en dat je niet alles kunt veranderen en af en toe veel geduld moet hebben.

Jongen 17 jaar

 

Ik vroeg me af of de opleiding waar ik nu mee bezig ben de juiste keuze was.
Inge heeft me geholpen om schoolzaken op een rijtje te zetten, de keuze van opleiding te bespreken. En naar mijn toekomst perspectieven te kijken.
Ik vind Inge een leuke mens die op een ongedwongen wijze mij heeft geholpen om voor mijzelf meer duidelijkheid te krijgen.
We zijn dus serieus bezig geweest maar humor was er ook!

Tarieven
Tarieven​
Individuele coaching sessie
€ 55,00 per gesprek
Locatie bezoek

€ 55,00 (exclusief reiskosten)

Verslag / documentatie

€ 55,00

Feel good training

€ 165,  voor 6-8 bijeenkomsten 

KM-vergoeding

€ 0,29 per KM (gerekend vanaf Kareldoormanstraat 1 te sliedrecht)

Kletskraaltjes

€ 28,95 exclusief verzendkosten

IMG_4989.jpeg

Er wordt over bovenstaande tarieven geen BTW gerekend.

Bij individuele coaching ga ik uit van een gemiddelde van 4 - 6 sessies.

Soms zal blijken dat 2-3 sessies al voldoende is. Het aantal coachsessies, elk zo'n 45 minuten tot een uur , dat uw kind nodig heeft is vooraf moeilijk te bepalen.

Het streven is altijd om het coachtraject zo kort mogelijk te laten duren.

 

Wanneer u een verslag wenst, met adviezen voor de toekomst van het coaching traject betaalt u hier € 55,= extra voor.

​​

​Annuleren

Wanneer een afspraak niet door kan gaan dient deze minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden. Annuleringen die niet op tijd zijn, zullen in rekening gebracht worden.

Kletskraaltjes
Kletskraaltjes

De kletskraaltjes zijn bedacht en gemaakt om op een speelse manier

met kinderen in gesprek te gaan waardoor gesprekken ( ge)makkelijker  

kunnen verlopen.

Op ieder kraaltje staat een andere afbeelding. Om te beginnen kan je

samen met het kind een gevoel bij ieder kraaltje bedenken.

Er zijn 3 kraaltjes met een hartje, dit zijn complimenten kraaltjes.

Bij deze kraaltjes mag je een complimentje geven, benoemen waar je trots

op bent of wat je echt heel goed vond gaan die dag.

Wanneer je weet welk gevoel er bij welk kraaltje past kan je beginnen, de kraaltjes kan je vervolgens aan het koord rijgen. Zo maak je er een ketting van die je tijdens de sessie in de praktijk aan het eind er weer even bij kan pakken.

Wanneer je de kraaltjes thuis gebruikt kan je dit doen bij het naar bed gaan, fijn om de dag nog even door te nemen. De kraaltjes kan je dan aan het bed hangen zodat het kind deze de volgende ochtend weer ziet en zich herinnert waar over gesproken is. Herhalen en bevestigen!

zakjes%20met%20kralen_bewerkt-2_edited.j
Home: Contact
Adres

Bezoekadres:

Inge Verboom kinder- en jongerencoach

Karel Doormanstraat 1

3361 VP

Sliedrecht

Postadres:

Inge Verboom kinder- en jongerencoach

Boog 58

3362 WB

Sliedrecht

Contact

+31 (0)6 10477785

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
Links
Werk methoden
LOGO LL_NIEUW-01_WIT ONDERGROND.jpg
Schatgravers.jpg
Registraties
download.png
Adiona-websitebanner-transparant-300x150
AGB.JPG
Privacyverklaring
 

Ik vind jouw /  jullie privacy belangrijk en ga daarom zorgvuldig om met de gegevens die ik van jou en jullie gezin zal ontvangen, zoals je kunt lezen in onderstaande privacyverklaring. 

Privacyverklaring Inge Verboom kinder- en jongerencoaching /training en coaching

Deze privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens en is opgesteld in overeenstemming met de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hiermee wil ik je ervan op de hoogte stellen dat jouw gegevens veilig zijn bij Inge Verboom kinder- jongerencoach. Gebruikers van deze privacyverklaring en verantwoordelijke voor verwerking van gegevens ben ikzelf, Inge Verboom, oprichter en eigenaaar van Inge Verboom kinder- en jongerencoach praktijk in Sliedrecht, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 68366752.

Persoonsgegevens

Jouw contactgegevens (naam, mailadres, telefoonnummer e.d.) gebruik ik enkel om contact met jou te houden over het traject bij de praktijk. Je contactgegevens worden pas opgeslagen nadat je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld en daarmee hebt aangegeven akkoord te gaan met mijn voorwaarden.

Verwerken persoonsgegevens 

Na het ondertekenen van het aanmeldingsformulier wordt het traject opgestart. Alle informatie die tijdens het traject gedeeld wordt door jou wordt vertrouwelijk behandeld. Dat betekent dat ik deze informatie niet zal delen met derden op welke manier dan ook. Mocht het tijdens het traject wenselijk zijn om informatie te delen en/of uit te wisselen met derden dan vraag ik  hiervoor expliciet jouw toestemming. Zonder deze toestemming worden er geen gegevens / informatie gedeeld.

 

Beveiliging

Het is wettelijk verplicht om jouw gegevens te beschermen. Op internet worden bij Inge Verboom kinder- en jongerencoach geen gegevens bewaard. Informatie die ik deel via Whatsapp, email, sms, enz. is beveiligd doordat de apparaten waarop ik deze informatie bewaar (laptop, tablet en telefoon) heb beveiligd met een code. Alleen ik heb toegang tot deze apparaten zodat jouw gegevens veilig zijn.

Niet digitale gegevens 

Tijdens het coachtraject maak ik waar nodig schriftelijke notities. Bijvoorbeeld over de doelen waaraan gewerkt wordt en de manier waarop we daaraan werken. De mappen en de schriften waarin ik deze gegevens noteer bewaar ik in een afgesloten kast zodat ze goed beschermd zijn. 
 

Delen van gegevens

Je mag er vanuit gaan dat jouw persoonlijke gegevens niet gedeeld worden met derden door mij (tenzij daar uiteraard een administratieve of wettelijke verplichting voor geldt of er een gerechtelijk bevel is maar die kans achten we heel klein).

Termijn van bewaarde gegevens

Ik zal je gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is. Uiteraard houd ik mij aan de wettelijke en fiscale verplichtingen zoals de plicht aan de Belastingdienst van het 7 jaar bewaren van facturen. Maar verder zal ik jouw gegevens niet langer bewaren dan nodig is om jou goed te begeleiden in de praktijk   

 

Jouw rechten 

Ik respecteer je privacy vanuit mijn professionaliteit. Je hebt het recht om jouw gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen en je mag mij hier altijd over aanspreken.

Privacy
bottom of page